2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Elképesztő luxusban élt a számlagyáras ügyvéd + videó

Vig Mór korábban meglehetősen aktív volt a közösségi médiában, ahol büszkén kérkedett azzal, hogy milyen luxusban tölti a mindennapjait - számolt be a Magyar Nemzet. 

  • Elképesztő luxusban élt a számlagyáras ügyvéd + videó

A lap rámutatott, a több száz milliós számlagyár működtetésével gyanúsított, tavaly november óta letartóztatásban lévő Vig Mór Facebook-profilja most már privátra van állítva, így a látogatók szinte semmit sem láthatnak róla. Azonban az elmentett képek alapján látszik, hogy az elmúlt években a felső tízezer életét élte. Gyakran utazgatott exotikus helyekre és mesés körülmények között élt. Ezt bizonyítják a fotók, például a Facebook-profilképén, ahol egy jachtot kormányozva pózol.

Vig Mór feleségének közösségi oldalán jelenleg is megtalálható több felvétel a luxusutazásokról. Az asszony ráadásul még kendőzetlenebbül mutatta be körülményeiket: számos tengerparti nyaralásról, egzotikus utazásról közölt képeket az elmúlt években. A 2019-es esztendőben négy kiruccanásról találhatók felvételek.

Egyebek mellett a Sanghajban található emblematikus szálloda, a Bund Hotel előtt is fényképezkedett a férjével.

Beszédes képsorok láthatók azon a videón is, amit már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tett közzé tavaly év végén. A hatósági felvételeken, amelyek a Vig Mór vezette számlagyár lekapcsolásakor, vagyis a rajtaütéskor készültek, rengeteg készpénz szerepel: egy többszemélyes, nagyméretű kanapét teljesen elborítottak a megtalált és sorba rendezett 10 és 20 ezer forintos bankjegyek, de 200 eurós címlet is bőven látható. S a többi között egy Porsche terepjárót is átvizsgáltak az egyenruhások.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!