2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Elismerte a Párbeszéd, hogy a párt elnökségi ülésén készült a Karácsony-felvétel

Beismerte a Párbeszéd elnöksége, hogy Karácsony Gergely múlt héten nyilvánosságra került botrányos hangfelvétele a párt elnökségi ülésén készült. Bár a baloldal főpolgármester-jelöltje korábban azt állította, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, párttársa szerint valaki lehallgatta a képviselői irodaházban tartott elnökségi üléseket.

  • Elismerte a Párbeszéd, hogy a párt elnökségi ülésén készült a Karácsony-felvétel

Csütörtökön került nyilvánosságra ez a hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely a baloldal közös főpolgármester-jelöltje ismerte be, hogy a zuglói szocialisták frakcióvezetője, Tóth Csaba többször is megfenyegette őt a családjával. Karácsony a felvételen beszélt még többek között a szocialista párton belüli korrupcióról is, de pártszövetségeseik polgármester jelöltjeiről is negatív véleménye volt.

Karácsony Gergely még csütörtökön az ATV stúdiójúban biztos volt abban, hogy ez egy magánbeszélgetés részlete volt. A felvételen szidta a szocialista Tüttő Katát is, zavaros ügyeiről beszélt, de az ATV-ben már Karácsony úgy emlékezett, hogy az általa magánbeszélgetésnek titulált megbeszélésen dicsérte is az ötödik kerület ellenzéki jelöltjét.

A Párbeszéd elnöksége most egy meglepő fordulattal áll a nyilvánosság elé.

Szabó Tímea beismerte, hogy a felvételek a Képviselői Irodaházban a Párbeszéd elnökségi ülésén készültek és azt is tudni vélik, hogy kiknek a hangja hallható a felvételen, ugyanis a párt elnöksége felismerte a válaszokat így biztosak abban, hogy ez a hangfelvétel az elnökségi ülésen készült.

Továbbra is azt állítják, hogy manipulált és megvágott felvételről van szó - szerintük több ülés anyagiból vágták össze, így Szabó szerint még az is előfordulhat, hogy az elkövetkezendő két hétben újabb felvételek kerülnek nyilvánosságra.

A Párbeszéd társelnöke viszont biztos abban, hogy nem az elnökség szivárogtatott, sőt továbbra is a kormánypártokat vádolta.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!