2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Elismerés a Hír Televíziónak

Az „Érték és Minőség Nagydíj” Kommunikációért Nívódíját kapta a Hír Televízió. Az elismerést annak a nyomtatott vagy elektronikus médiumnak ítélik oda, amely a kiírás évében a legtöbbet tett a kiemelkedő minőségű értékek megismertetéséért, bemutatásáért. Idén 60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat. Az elismerésben a MédiaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztősége is részesült.

Második alkalommal adták át az Országházban az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit. A díjakat olyan vállalkozások vehették át, amelyek munkájuk során kiváló minőséget állítottak elő, illetve kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra, fenntarthatóságra és a termékbiztonságra is. A díjat idén az elmúlt évhez képest 31 százalékkal több pályázat érdemelte ki, amelyeket a zsűri több fordulóban értékelt.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke hangsúlyozta, az idei nyertesek között több olyan vállalkozás is található, amely termékeivel a külpiacokon is megállta a helyét.

Idén Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjat kapott a Hír Televízió. Az elismerést annak a médiumnak ítélik oda, amely a megítélés szerint a kiírás évében a legtöbbet tett a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásért. Mentes Katalin hírigazgató szerint a díj hatalmas elismerést jelent a televíziónak.

 

 

A televízió a díjat a vidéki régiók fejlesztésének kommunikációjáért kapta.

A Hír TV küldetésének érzi, hogy bemutassa a vidék Magyarországát, és hogy láthatóvá tegyük a kistérségeket, ezért az évek során egy egész nagy tudósító-hálózatot hoztunk létre, az ő munkájuk is, a vidéki stábok munkája is benne van ebben a díjban

– mondta el Mentes Katalin.

A díjat az idei évben 60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki, amelyből hét határon túli, magyar jelentkező volt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!