2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Elismerés a Hír Televíziónak

Az „Érték és Minőség Nagydíj” Kommunikációért Nívódíját kapta a Hír Televízió. Az elismerést annak a nyomtatott vagy elektronikus médiumnak ítélik oda, amely a kiírás évében a legtöbbet tett a kiemelkedő minőségű értékek megismertetéséért, bemutatásáért. Idén 60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat. Az elismerésben a MédiaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztősége is részesült.

  • Elismerés a Hír Televíziónak

Második alkalommal adták át az Országházban az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit. A díjakat olyan vállalkozások vehették át, amelyek munkájuk során kiváló minőséget állítottak elő, illetve kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra, fenntarthatóságra és a termékbiztonságra is. A díjat idén az elmúlt évhez képest 31 százalékkal több pályázat érdemelte ki, amelyeket a zsűri több fordulóban értékelt.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke hangsúlyozta, az idei nyertesek között több olyan vállalkozás is található, amely termékeivel a külpiacokon is megállta a helyét.

Idén Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjat kapott a Hír Televízió. Az elismerést annak a médiumnak ítélik oda, amely a megítélés szerint a kiírás évében a legtöbbet tett a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásért. Mentes Katalin hírigazgató szerint a díj hatalmas elismerést jelent a televíziónak.

 

 

A televízió a díjat a vidéki régiók fejlesztésének kommunikációjáért kapta.

A Hír TV küldetésének érzi, hogy bemutassa a vidék Magyarországát, és hogy láthatóvá tegyük a kistérségeket, ezért az évek során egy egész nagy tudósító-hálózatot hoztunk létre, az ő munkájuk is, a vidéki stábok munkája is benne van ebben a díjban

– mondta el Mentes Katalin.

A díjat az idei évben 60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki, amelyből hét határon túli, magyar jelentkező volt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!