2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Elindult a szeretet.éhség adventi pénzadománygyűjtés kampány

Rendhagyó módon kezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet adományozásra hívó akciója. A járvány miatt idén az önkéntesek otthonukban díszítik a mézeskalács szíveket, amelyekkel az adományozók segítségét köszönik meg.

  • Elindult a szeretet.éhség adventi pénzadománygyűjtés kampány

Az idén 25. alkalommal indítjuk Adventi adománygyűjtésünket az ökumenikus segélyszervezettel. Mézeskalácsokat sütünk, díszítünk. Így köszönjük meg évek óta adományozóink támogatását.

A miniszterelnök felesége unokáival készítette a süteményeket.

A járványhelyzet a jótékonykodást is megváltoztatta. Az ismert emberek ezúttal otthonukban alkották meg azokat a mézeskalácsszíveket, amiket a szervezet központjában felállított 1353-as adományvonal számjegyeire tűztek.

Wolf Kati idén gyermekeit is bevonta a szívecskék elkészítésébe, mert fontosnak tarja, hogy a fiatalabb generációra is hatással legyen az adománygyűjtés élménye.

Az Ökumenikus Segélyszervezetnek sok eseményt le kellett lemondania a járvány miatt, de úgy döntöttek, hogy a rászorulók kezét idén sem engedik el.

A szervezet tavaly adventkor több mint 200 millió forintot gyűjtött össze, és remélik, idén is elérik ezt az összeget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!