2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Elhanyagolt területeket rendezne a váci Fidesz

  • Elhanyagolt területeket rendezne a váci Fidesz

Lakossági kampánnyal hozna rendbe egy zöldterületet Vácon egy helyi fideszes önkormányzati képviselő. Pető Csilla beadványaira nem kap választ a város ellenzéki vezetésű önkormányzatától, így saját maga indított közösségi felmérést, hogy miként hasznosuljon a most parlagon fekvő gazos terület. A körzet baloldali képviselője szerint Vácnak nagyobb gondja is van.

Mivel önkormányzati segítséget nem kapott, Pető Csilla saját maga végzett közvélemény kutatást a környéken élő 130 család körében. Kérdőívére 60 család válaszolt, akik egyetértettek abban, hogy a területen parkolóra és rendezett közparkra volna a legnagyobb szükség.

Vác ellenzéki vezetése az elmúlt évben több, önkormányzati tulajdonú közterület tisztán tartását terhelte vissza a lakókra, illetve karácsony előtt évekre visszamenő kommunális adóterhet rótt ki a külterületeken fekvő ingatlanokra.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

A DK-vezér nosztalgiával emlékezett vissza a '60-'70-es évekre és azt ígérte: újraosztják a közös jövedelmet és a közös vagyont. A politikus a nemzeti érzelmeken is élcelődött. A Fidesz szerint Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!