2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Elhallgatja a zaklató kilétét a Katona József Színház

Továbbra is titkolja a zaklató kilétét a Katona József Színház és azt sem árulják el, hogy pontosan mi történt. Az elmúlt évek legsúlyosabb szexuális zaklatási botránya robbant ki, miután a Katona egy közleményt adott ki arról, hogy az egyik "szerződéses munkatársuk több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival."

  • Elhallgatja a zaklató kilétét a Katona József Színház

Az Origo értesülése szerint ennél azonban sokkal súlyosabb a helyzet: a színházban dolgozó egyik neves rendezőről van szó, aki rendszeresen súlyosan zaklatta női kollégáit. Az elkövetőt annak ellenére nem nevezte meg a színház vezetősége, hogy rendkívül súlyos molesztálási botrányról van szó. A közlemény szerint a zaklatóval szerződést bontottak és kitiltották a színház területéről. Rendőrségi vizsgálatról azonban nem szóltak.

Zaklatási ügy: Hallgat a Városháza

Karácsony Gergely humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettese, Gy. Németh Erzsébet és politikai tanácsadója Kálmán Olga azonban egyelőre hallgat a zaklatási ügyről. Az Origo levélben kereste meg a főpolgármester-helyettest. Szerették volna megtudni, hogy indítanak-e vizsgálatot és tesznek-e feljelentést az ügyben. Arra is kíváncsiak voltak: átláthatóság-e az, hogy a színház nem árulja el a zaklató nevét, védve ezzel az elkövetőt és lehetővé téve, hogy másokat is szexuálisan zaklasson.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc akarata áll-e az orvosi kamara akciója mögött?
Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Pécs polgármestere és a gazdasági ügyekért felelős külsős alpolgármester is tehetős politikus, több százmilliós vagyonuk van, mely évről évre növekszik - derült ki a vagyonnyilatkozatukból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!