2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Elhallgatja a zaklató kilétét a Katona József Színház

Továbbra is titkolja a zaklató kilétét a Katona József Színház és azt sem árulják el, hogy pontosan mi történt. Az elmúlt évek legsúlyosabb szexuális zaklatási botránya robbant ki, miután a Katona egy közleményt adott ki arról, hogy az egyik "szerződéses munkatársuk több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival."

  • Elhallgatja a zaklató kilétét a Katona József Színház

Az Origo értesülése szerint ennél azonban sokkal súlyosabb a helyzet: a színházban dolgozó egyik neves rendezőről van szó, aki rendszeresen súlyosan zaklatta női kollégáit. Az elkövetőt annak ellenére nem nevezte meg a színház vezetősége, hogy rendkívül súlyos molesztálási botrányról van szó. A közlemény szerint a zaklatóval szerződést bontottak és kitiltották a színház területéről. Rendőrségi vizsgálatról azonban nem szóltak.

Zaklatási ügy: Hallgat a Városháza

Karácsony Gergely humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettese, Gy. Németh Erzsébet és politikai tanácsadója Kálmán Olga azonban egyelőre hallgat a zaklatási ügyről. Az Origo levélben kereste meg a főpolgármester-helyettest. Szerették volna megtudni, hogy indítanak-e vizsgálatot és tesznek-e feljelentést az ügyben. Arra is kíváncsiak voltak: átláthatóság-e az, hogy a színház nem árulja el a zaklató nevét, védve ezzel az elkövetőt és lehetővé téve, hogy másokat is szexuálisan zaklasson.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!