2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Életveszélyesen zárták le a kerékpársávot a Flórián téren + videó

Nem elég szavakban kerékpárosbarát várost akarni - hangsúlyozta Karácsony Gergely kihívója. Az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt azért kritizálta a főpolgármestert, mert a Flórián téren lezárták a biciklisávot, emiatt a kerékpárosoknak az autók közé kell hajtaniuk. A Fidesz szerint Karácsony Gergelyék megint kapkodtak, így pedig nem lehet közlekedés-fejlesztést csinálni.

  • Életveszélyesen zárták le a kerékpársávot a Flórián téren + videó

El fognak ütni valakit. Egy hülyeség volt szerintem - ez a véleménye Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjának biciklisávjairól a közlekedőknek.

Ráadásul most egy részüket le is zárták. Erről azonban rendes tájékoztatás sincs, így a kerékpárosok nem tudják, hogy merre kerülhetnek. 

Vitézy Dávid szerint nem elég szavakban kerékpárosbarát várost akarni. Úgy véli, alapnak kellene lenni, hogy amikor bármilyen okból lezárnak egy fontos gyalogos vagy kerékpáros tengelyt, ugyanúgy gondoskodnak a biztonságos terelésről. A közlekedési szakértő szerint ez ezúttal sem sikerült Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!