2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Életveszélyes fenyegetéseket kaptak az Elk*rtuk című film szereplői

Életveszélyes fenyegetéseket is kaptak az őszödi beszédről és a 2006-os tüntetésekről szóló film színészei - erről beszélt a HírTV Bayer show című műsorában a film producere.

Kálomista Gábor szerint kettős mércét alkalmaznak azok, akik bírálják a filmet.

A producer egyúttal arra is felhívta a figyelmet: a színészek, akik a filmben játszanak csak a munkájukat végzik, nem válnak jobb vagy baloldalivá azzal, hogy egy politikai krimiben szerepet vállaltak.

Kálomista Gábor filmproducer és Bayer Zsolt műsorvezető teljes beszélgetését ma este 21 óra 5 perctől tekinthetik meg a Bayer showban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!