2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Életveszélyes állapotok keserítik meg a Kőris utcai épületben élők mindennapjait + videó

Életveszélyes állapotok uralkodnak Budapesten a józsefvárosi Kőris utca egyik épületében. Bár a lakók évek óta panaszkodnak, a baloldali vezetésű önkormányzat nem tesz semmit.

  • Életveszélyes állapotok keserítik meg a Kőris utcai épületben élők mindennapjait + videó

Aládúcolt erkély egy józsefvárosi társasházban. Virágcserepek egy fa állványzaton, ami a lépcsőt tartja. Elszakadt, és elhasznált vezeték kötegek lógnak ki a kapcsolószekrényből. A Kőris utcában mintha megállt volna az idő. A lakók hiába panaszkodnak, a Pikó András féle baloldali városvezetés azonban nem tesz semmit.

Ezzel szemben Pikó András folyamatosan azzal kampányol, hogy ő mindent megtett azért, hogy a VIII. kerület élhető városrész legyen.

A kerület Fideszes képviselője híradónknak azt mondta, hiába az önkormányzat a tulajdonosa a társasháznak, szinte semmit sem költöttek rá.

A polgári városvezetés, Sára Botond ideje alatt milliárdos nagyságrendben lehetett társasházi pályázatokra pályázni, ezekhez képest a mostani vezetés alatt a 800 millió forintos a teljes keretösszeg, ez teljesen egyértelmű, hogy kerület szinten porhintés és látványpékség. - mondta Kecskeméti László, a Fidesz–KDNP képviselő-jelöltje.

Szerettük volna Pikó Andrást is megkérdezni az ügyben, azonban érdemi választ nem adott.

Élőben egyenes adásban, csináltam ezt a műfajt. Mondjuk nem azt amit önök csinálnak, de egyébként újságíró voltam. Pontosan tudom, hogy mit jelent élőben meg nem élőben. Viszontlátásra várnak a választóim. - mondta Józsefváros polgármestere, Pikó András.

De nem ez az egyetlen baloldali vezetésű kerület, ahol hasonló problémák vannak. Januárban egy ferencvárosi bérházat kellett kiüríteni, ugyanis az egyik lépcsőházat lezáró elem dőlt a folyosóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!