2019. május 26.,
vasárnap, Fülöp, Evelin napja

El akarják venni a bevándorlásellenes országoktól a forrásokat

Hír TV

2019. február 1., péntek 12:10, frissítve: péntek 18:05

Külföldről finanszírozott álcivileknek próbálják meg a politikát, a döntéseket, és a pénzeket is kiszervezni az Európai Unióban – mondta a CÖF szóvivője. Lomnici Zoltán úgy fogalmazott: az Unió nagy mesterterve, hogy a bevándorlásellenes országoktól elvegye a forrásait.

A nemzeti függetlenség a magyarság lényegét, megmaradását jelenti és azt, hogy minden európai nemzet őrizze meg saját önállóságát – mondta Zétényi Zsolt ügyvéd a Civil Akadémia első miskolci találkozóján, amelyet többek között a Civil Összefogás Fórum szervezett. „Valójában , kedves barátaim a migráció elleni, kicsit hisztérikusnak látszó küzdelem mögött a magyar nemzet önazonossága áll” – mutatott rá.

A legsúlyosabb uniós válság jeleként említette Ifj. Lomniczi Zoltán azt, hogy külföldről finanszírozott álcivileknek próbálják meg a politikát a döntéseket és a pénzeket is kiszervezni. Az alkotmányjogász hangsúlyozta: az a nagy mesterterv az Európai Unióban, hogy a bevándorlás ellenes országoktól el szeretnék venni a forrásokat. Hozzátette, hogy az Európai Unióban 226 olyan képviselő van, aki ma már vállaltan Soros György barátja.

„Az egész jelentésnek és az egész cirkusznak – vagy ahogy a miniszterelnök úr fogalmazott: a Soros-szeánsznak is – az volt a lényege, hogy hazánkat elítéljék, a magyar embereket megkárosítsák, forrásokat vonjanak el, megrövidítsék a magyarokat” – fogalmazott az alkotmányjogász.

A tervek szerint nemcsak a fővárosban, hanem vidéki helyszíneken is rendeznek majd Civil Akadémiát a Civil Összefogás Fórum és más szervezetek együttműködésével.