2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Együtt: nem kutakodnak a rejtélyes Soros-támogatás után

Bűncselekmény hiányában nem vizsgálják a hatóságok, hogyan és mennyi pénzzel támogatta korábban egy Soros Györgyhöz köthető alapítvány Bajnai Gordon egykori pártját – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet rá: egy magánszemély azután tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, csalás és közokirat-hamisítás gyanúja miatt, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke elismerte, hogy a Bajnai által alapított Haza és Haladás Egyesület, így az Együtt – a Korszakváltók Pártja is kapott pénzt Soroséktól.

A feljelentő szerint felmerül a csalás gyanúja, mert egy párt egy alapítványtól csak akkor fogadhat el vagyoni hozzájárulást, ha azt tizenöt napon belül a központi költségvetésnek befizeti, amit viszont Bajnaiék nem tettek meg. Az ügy miatt korábban a Fidesz is tiltakozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!