2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Egyre több a probléma a Pillangó park felújításával

A főpolgármesternek készülő Karácsony Gergely 2016-ban kezdeményezte a beruházást, de máig nem készült el.

  • Egyre több a probléma a Pillangó park felújításával

Zajlanak a felújítási munkálatok a zuglói Pillangó parkban. A fejlesztést még 2016-ban kezdeményezte Karácsony Gergely, a kerület polgármestere, aki megígérte, hogy a kivitelezést mindenképpen a helyiekkel közös tervezés előzi majd meg.

Az elfogadott határozatot Karácsony Gergely megvétózta, majd egy hónappal később újra beterjesztette, ezúttal már jóval magasabb, bruttó 675 millió forintos keretösszeggel számolva. A testület végül egy 595 és félmilliós költségvetésben állapodott meg. Szerettük volna megkérdezni Karácsony Gergelyt arról, hogy miért kellett a beruházás értékét több mint a duplájára emelni, ő azonban nem nyilatkozott. A kerület szintén Párbeszédes alpolgármesterét viszont sikerült utolérnünk.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!