2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Egyre nehezebb megfékezni a migránsokat Magyarország déli határán

Egyre nehezebb megfékezni a migránsokat Magyarország déli határán, ezrek próbálnak meg illegálisan átjutni. Egy hét alatt több mint 4300 migráns próbált bejönni az ország területére. Magyarország kormánya azonban tartja eddigi álláspontját: nem enged a nyomásnak,és továbbra is megvédi határait.

  • Egyre nehezebb megfékezni a migránsokat Magyarország déli határán

Egyre több olyan videó jelenik meg az interneten arról, hogy fahusánggal, létrákkal és drótvágókkal próbálnak átjutni a határzáron, de sokaknál fegyverek is vannak. A migránscsempészek agressziója is dimenziót váltott, nemrég a szerb rendőrökkel szemben is használták fegyvereiket.

A témával kapcsolatban Tóth Klaudia, a Migráció Kutató Intézet vezető kutatója mondta el véleményét:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!