2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Egyre áldatlanabb állapotok uralkodnak Józsefvárosban

Amióta a Momentumos Pikó András a polgármester a VIII. kerületben, áldatlan állapotok vannak Józsefvárosban - állítja a helyi Fidesz. Egyre több közparkba költöznek be hajléktalanok, hatalmas szemétdombot hagyva maguk mögött. Vörös Tamás önkormányzati képviselő szerint ez is mutatja, hogy a városvezetés mára megbukott.

  • Egyre áldatlanabb állapotok uralkodnak Józsefvárosban

Józsefváros fideszes képviselője szerint az áldatlan állapotok 2019 óta kezdődtek, amikor a momentumos Pikó András lett a kerület polgármestere.

„Ennek a helynek a története nagyszerűen szimbolizálja, hogy miként bukott meg Pikó Andrásék drogpolitikája, szociálpolitikája és városfejlesztési politikája” – nyilatkozta a HírTV-nek Vörös Tamás önkormányzati képviselő.

A Fidesz józsefvárosi politikusa szerint átnevezheti közösségi kerteknek a parkokat a városvezetés, a szemét attól még szemét marad. Úgy látja, Pikó Andrásék és a baloldal számára az itt tanyát verő szélsőséges és valós társadalmi támogatottságot nem élvező szervezetek kiszolgálása fontosabb, mint a józsefvárosi emberek védelme.

Vörös Tamás kiemelte: hiába vannak a park szélén térfigyelő kamerák, a városvezetés semmit sem tesz annak érdekében, hogy a parkot lepusztító embereket kiszorítsa a kerületből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!