2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Egyre áldatlanabb állapotok uralkodnak Józsefvárosban

Amióta a Momentumos Pikó András a polgármester a VIII. kerületben, áldatlan állapotok vannak Józsefvárosban - állítja a helyi Fidesz. Egyre több közparkba költöznek be hajléktalanok, hatalmas szemétdombot hagyva maguk mögött. Vörös Tamás önkormányzati képviselő szerint ez is mutatja, hogy a városvezetés mára megbukott.

  • Egyre áldatlanabb állapotok uralkodnak Józsefvárosban

Józsefváros fideszes képviselője szerint az áldatlan állapotok 2019 óta kezdődtek, amikor a momentumos Pikó András lett a kerület polgármestere.

„Ennek a helynek a története nagyszerűen szimbolizálja, hogy miként bukott meg Pikó Andrásék drogpolitikája, szociálpolitikája és városfejlesztési politikája” – nyilatkozta a HírTV-nek Vörös Tamás önkormányzati képviselő.

A Fidesz józsefvárosi politikusa szerint átnevezheti közösségi kerteknek a parkokat a városvezetés, a szemét attól még szemét marad. Úgy látja, Pikó Andrásék és a baloldal számára az itt tanyát verő szélsőséges és valós társadalmi támogatottságot nem élvező szervezetek kiszolgálása fontosabb, mint a józsefvárosi emberek védelme.

Vörös Tamás kiemelte: hiába vannak a park szélén térfigyelő kamerák, a városvezetés semmit sem tesz annak érdekében, hogy a parkot lepusztító embereket kiszorítsa a kerületből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Berobbant a lőporos hordó a Kaukázusban. Az ukrán háború tombolása közepette vitték dűlőre az azeriek régi történelmi konfliktusukat az örményekkel. A Globálban Vasa Lászlóval, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójával beszélgetünk a témáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Pécsi Pride: Aki nem ugrál, az büdös náci

Pécsi Pride: Aki nem ugrál, az büdös náci

Aki nem ugrál, az büdös náci, hej-hej – ez a rigmus a Pécsi Prideon hangzott el, a menetet vezető kamionról. Az alacsony érdeklődés mellett zajló eseményen négyen mondtak beszédet, köztük a holland nagykövet és a hirhedt Pankotai Lili, volt pécsi gimnazista is.
Keresztényként próbálja beállítani magát Gyurcsány Ferenc

Keresztényként próbálja beállítani magát Gyurcsány Ferenc

Keresztényként kívánja láttatni magát Gyurcsány Ferenc, holott pártja rendszeresen az egyházakat támadja. A DK vezetője már 2014-ben azzal fenyegetőzött, hogy ha kormányra kerül ellehetetleníti az egyházakat, de arról is tanúbizonyságot tett már, hogy a katolikus vallás alapjaival sincs tisztában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!