2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Egymilliós forintos bírságot kapott az oltás beadását megtagadó háziorvos praxisa

Egymillió forintos egészségügyi bírságot szabott ki a Pest Megyei Kormányhivatal annak az erdőkertesi háziorvosnak a praxisára, aki megtagadta a koronavírus elleni oltás beadását. Az indoklás szerint a háziorvos cselekedete ellentmond az orvosszakmai, etikai és a jogi előírásoknak is. A kormányhivatal közleményében azt írta: miközben az ország óriási erőfeszítéseket tesz a járvány megfékezésére, elfogadhatatlanok azok a romboló cselekedetek és megnyilatkozások, amelyekkel meg akarják akadályozni, hogy sikerüljön legyőzni ezt a kórt.

  • Egymilliós forintos bírságot kapott az oltás beadását megtagadó háziorvos praxisa

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!