2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Egymilliárdot zároltak Vizoviczkiék vagyonából

Több mint egymilliárd forintot zároltak a rendőrségi korrupciós ügy gyanúsítottjainál. Vizoviczki László főtiszteket vesztegetett meg üzleti érdekeltségeiért.

Több mint egymilliárd forintot zároltak Vizoviczki László és a korrupcióval gyanúsított rendőrök vagyonából – mondta az ügyészség szóvivője a Magyar Nemzetnek. Az összegeket nem a zár alá vett vagyon értéke, hanem a vélelmezett bűncselekményekhez köthető elkövetési érték alapján állapította meg a Pesti Központi kerületi bíróság. A zár alá vétel érinti a vállalkozó mellett Hopka Lajost, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának egykori vezetőjét, Kalmár Tamást volt BRFK-s főosztályvezetőt és Koblencz Attila egykori nyomozót. Vizoviczki a gyanú szerint a volt főtiszteket bűnszervezetben elkövetett hivatali vesztegetéssel gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!