2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Egymilliárdot zároltak Vizoviczkiék vagyonából

Több mint egymilliárd forintot zároltak a rendőrségi korrupciós ügy gyanúsítottjainál. Vizoviczki László főtiszteket vesztegetett meg üzleti érdekeltségeiért.

Több mint egymilliárd forintot zároltak Vizoviczki László és a korrupcióval gyanúsított rendőrök vagyonából – mondta az ügyészség szóvivője a Magyar Nemzetnek. Az összegeket nem a zár alá vett vagyon értéke, hanem a vélelmezett bűncselekményekhez köthető elkövetési érték alapján állapította meg a Pesti Központi kerületi bíróság. A zár alá vétel érinti a vállalkozó mellett Hopka Lajost, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának egykori vezetőjét, Kalmár Tamást volt BRFK-s főosztályvezetőt és Koblencz Attila egykori nyomozót. Vizoviczki a gyanú szerint a volt főtiszteket bűnszervezetben elkövetett hivatali vesztegetéssel gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!