2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

Egymilliárdból szépül meg Kisújszállás központja

70 százalékos uniós támogatással, egymilliárd forintból újul meg Kisújszállás városközpontja. A beruházás első lépéseként elkészült a főtér és egy szobor, a továbbiakban pedig felújítják a városházát, kialakítanak egy rendezvényteret és a vigadó épülete is megszépül.

A most átadott, 90 milliós fejlesztés magában foglalta a térkövezést, a parkosítást és az épületfelújításokat, de új lámpákat, padokat és boltíves kaput is kapott a 12 000 fős Jász-Nagykun-Szolnok megyei város. A közösségi teret Fazekas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, földművelésügyi miniszter adta át.

„Kisújszállás központja az ország egyik legszebb vidéki főtere most egy egymilliárd forintos fejlesztés keretében megújul, és nagyon szép részeket adhattunk át ma – mondta az eseményen Fazekas Sándor. – Itt ez a hangulatos szakasz a Kálvin téren, a kis piaci árusfiúval, a piacra igyekvő fiúval mutatja azt, hogy mennyire szép ez a belváros, menyire emberközeli – tette hozzá a földművelésügyi miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!