2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Egymásra mutogató felelősök, kétségbeesett lakók

Egy elfagyott vízóra, egy elúszott ház és a rossz szomszédság tipikus esete.

45 millió forintos kárt okozott egy törött vízóra egy balatonboglári házban. Az ingatlanban már két hónapja áll a víz, mert a szomszéd vízórája eltörött. A szolgáltató nem tudja pontosan, hogy mennyi víz folyt el a számlálón keresztül, mert a megrongálódott mérőeszköz a jogszabályok szerint nem minősül hitelesnek. Az adatok hiányában a kárviselő, vagyis a szomszéd biztosítója tagadja a fizetési kötelezettségét, ahogyan a családdal szerződésben álló társaság sem hajlandó fizetni. Az ügy részleteiről a 19.30-kor kezdődő Panaszkönyv című műsorunkból tudhatnak meg többet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!