2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Egymásra indítja a jelölteket a baloldal Ferencvárosban + videó

Továbbra is egymással csatároznak a baloldali pártok Ferencvárosban. Korábban beszámoltunk róla, hogy még a saját pártjával is szembeszállt Karácsony Gergely.

  • Egymásra indítja a jelölteket a baloldal Ferencvárosban + videó

A főpolgármester Baranyi Krisztinát, míg pártja a Párbeszéd, a vele szemben álló baloldali összefogás jelöltjét támogatja a kerületben.

Gyurákovics Andrea, Ferencváros kormánypárti önkormányzati képviselője a HírTV-nek elmondta: a baloldali széthúzás bizonytalanságot szült, amit szerinte, a választásokon kell megszüntetni.

A politikus hozzátette: a baloldallal szemben a Fidesz egységes és erős a kerületben. A kampányidőszak megkezdését követő napokról pedig azt mondta, hogy sok támogatást kapnak a helyi lakosoktól, akik változást akarnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!