2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Egymásnak üzengetett a baloldali értelmiség az újjáéleszteni kívánt ellenzéki találkozón

Durván kiakadt a baloldalra az ellenzéki színművész. A SzázSzó néven megrendezett találkozón Nagy Zsolt azt mondta: szégyelli magát a folyamatos pofázás miatt. A Magyar Nemzet szerint az Újhelyi István által életre hívott esemény érdektelenségbe fulladt.

  • Egymásnak üzengetett a baloldali értelmiség az újjáéleszteni kívánt ellenzéki találkozón

2014-ben ha foghíjasan is, de megtartották még a baloldali holdudvar balatonszárszói találkozóját. Azóta teljesen felőrlődött a kezdeményezés.

Ujhelyi István azonban újra életet lehelne az összbaloldali találkozóba. A korábbi szocialista politikus SzázSzó néven rendezte meg az eseményt. A felélesztést azzal indokolta, hogy ilyen esemény igencsak ráfér a közéletre. Állítása szerint megkereste a korábbi fő szervezőt, Farkasházy Tivadar humoristát és Horgas Pétert a Civil Bázis vezetőjét, akik támogatásukról biztosították. Farkasházy Tivadar azonban a Népszavának cáfolta mindezt.

A rendezvényen számos mostani vagy expolitikus, többek között Niedermüller Péter és Márki-Zay Péter is részt vett. Az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltje azonban sok újdonsággal nem rukkolt elő, a rendszeresen ismételt kijelentéseit vette elő. A Magyar Nemzet azt írta: kevesen voltak a rendezvényen. A lap szerint a panelbeszélgetések egy részét pedig látványosan unta a hallgatóság.

Az ellenzéki esetlenkedésre magáról a találkozóról érkezett a legélesebb kritika. Az azon részt vevő Nagy Zsolt nyomdafestéket nem tűrően fakadt ki. A színművész trágár szavakkal jelezte, hogy két órája hallgatja a felszólalókat, de az egész csak fölösleges időtöltés. Nagy Zsolt azt állította, hogy szégyelli magát a folyamatos pofázás miatt.

De nem csak Nagy Zsolt az egyetlen aki az elmúlt időben élesen kritizálja a baloldalt. A Momentum által felkarolt és piedesztálra emelt Pankotai Lilinek is elege lett a hazai ellenzékből.

"Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu, a fennmaradó 25 százaléka pedig balf*sz" - fakadt ki Pankotai Lili.

A napokban pedig Puzsér Róbert beszélt arról, hogy Orbán Viktornak megvan a kormányzóképessége, ami az ellenzéknek nincs. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején volt, de azt is mondta, hogy például a Momentumra még egy három lábú kutyát sem lehetne rábízni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Úgy tűnik, a Tisza Párt egy nap után kihátrált Lajos Béla mögül, pedig korábban hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressman amerikai nagykövettel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista lesz a párt polgármesterjelöltje a főváros VII. kerületében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!