2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:05

Belföld

Egy új levél hozhat fordulatot a megvádolt pólósok ügyében

Egy második levél hozhat fordulatot a szexuális zaklatással vádolt vizipólósok ügyében. Riasztás című műsorunk birtokába jutott levél és szöveges üzenetek szerint a 13 éves kislányhoz egy másik zaklatási ügy is kapcsolódhat.

  • Egy új levél hozhat fordulatot a megvádolt pólósok ügyében

Hetekkel a botrány kirobbanása után sem hallgatta még meg a rendőrség a szexuális zaklatással vádolt pólósókat.

„Én azt gondolom, hogyha a szakértői vélemény elkészült, és a szakértői vélemény már leírta volna azt, hogy az irományban foglaltak eddig megalapozzák azt a gyanút, hogy elkövettek volna bármilyen cselekményt a vízipolósok, akkor már meghallgatták volna őket” – nyilatkozta Gatter László ügyvéd Riasztás című műsorunknak.

Egy új dokumentum – egy második levél – ráadásul fordulatot hozhat az ügyben. A Riasztás birtokába került levél és szöveges üzenet szerint a 13 kislány ügyéhez köthető egy másik szexuális zaklatási ügy is, amelyben már történtek is nyomozati cselekmények.

„Biztosan tudom, hogy egy sor tanúmeghallgatásra sor került már az ügyben. Ami nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy a kislány életkörülményeit és egyebeket felderítsenek” – tette hozzá az ügyvéd.

A Riasztás információi szerint egyelőre szakértők vizsgálják, hogy a második levél is a kislánytól származik-e.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!