2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Egy óvoda udvarán helyezett el plakátot az ellenzék Miskolctapolcán + videó

Egy óvoda udvarára helyezte el választási plakátjait az MSZP, a DK és az LMP jelöltje Miskolctapolcán.

  • Egy óvoda udvarán helyezett el plakátot az ellenzék  Miskolctapolcán + videó

Ivány István a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd támogatásával indul a június 9-i voksoláson Miskolctapolcán. A képviselőjelölt kampánya azonban heves indulatokat váltott ki. Az ellenzéki politikus ugyanis a helyi óvoda udvarán helyezte el a választási plakátjait.

Mihály Bence tudósító: "A választási plakátokról szóló rendelkezések szerint állami vagy közfeladatot ellátó intézménynél előzetes, írásos engedélyt kell kérnie egy jelöltnek a plakát elhelyezéséhez. Információink szerint ebben az esetben ez nem történt meg.”

Jeleztük a választási bizottság felé az esetet.

A kormánypártok körzeti jelöltje szerint ez túlmegy egy bizonyos határon.

Bajusz Gábor képviselőjelölt, Fidesz-KDNP: “Nincs még egy hete, hogy a miskolci polgármesterjelöltek aláírtak egy választási etikai kódexet. Ezt a megállapodást máris felrúgta a DK. Jelöltjük egy miskolci óvoda udvarára helyezte el a választási plakátját. Jól látszik, hogy a polgármesterjelöltjük Dr. Professzor Barkai László nem tud rendet tartani a saját soraikon belül.”

A városban egyébként nem ez volt az egyetlen momentum amivel felrúgták az etikai kódexbe foglaltakat. A kormánypártok jelöltjének, Tóth-Szántai Józsefnek több óriásplakátját is megrongálták ismeretlenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!