2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Egy nem létező akkumulátorgyár ellen fogadott el előterjesztést Pécs balliberális vezetése

Határolódjanak el egy esetleges aszteroida becsapódástól, és ne engedjék meg, hogy Pécsett unikornis szarvat gyártsanak - ezekkel a képtelen előterjesztésekkel álltak elő a város fideszes képviselői, azért hogy érzékeltessék: hasonló komolyságú az a baloldali javaslat, miszerint ha egy cég akkumulátorgyárat akarna létesíteni esetleg a városban, akkor azt utasítsák el.

  • Egy nem létező akkumulátorgyár ellen fogadott el előterjesztést Pécs balliberális vezetése

Ha Pécsett unikornis szarv gyártó cég szeretne üzemet létrehozni - utasítsa el a város, ugyanakkor egy esetleges aszteroida becsapódástól is hasonlóan határolódjanak el - ilyen módosító javaslatokat nyújtottak be a Fidesz önkormányzati képviselői.

Pécs kormánypárti politikusai arra reagáltak, hogy a baloldali városvezetés egy olyan előterjesztést nyújtottak be, hogy az önkormányzat elutasíthatja az akkumulátorgyártó cégek esetleges települését. Mindezt feltételes módban, ráadásul úgy, hogy ilyen irányú megkeresés nem is volt.

A két - szarkazmusból benyújtott - fideszes javaslatot elutasították, de az eredeti előterjesztést megszavazta a baloldali többség.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!