2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Egy ház fala is kidőlt a heves esőzések miatt

Kidőlt egy ház fala a heves esőzések miatt a Veszprém megyei Bében.

A katasztrófavédelem közlése szerint Bében és Adásztevelen a szántóföldről lefolyó esővíz hat lakóházat veszélyeztet. A megyében este a közlekedést is vízátfolyások nehezítették, az érintett útszakaszok csak csökkentett sebességgel járhatók.

– Vasárnap éjféltől összesen tíz alkalommal riasztották a tűzoltókat elöntött pincékhez. Ugodon több családi ház pincéjébe betört a víz, amit a tűzoltók szivattyúkkal távolítottak el. Bében és Adásztevelen is homokzsákokkal kellett védeni összesen hat lakóingatlant a szántóföldekről befolyó nagy mennyiségű esővíz miatt. Bében a Kossuth utcában kidőlt egy családi ház hátsó fala körülbelül hatméteres szakaszon, személyi sérülés az esettel kapcsolatban nem történt, és lakosságvédelmi intézkedésre sem került sor – közölte Csépányi Barczi Petra, a Veszprém megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!