2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Belföld

"Egy folyóban evezünk"

Az „Egy folyóban evezünk” elnevezésű magyar-szlovák együttműködésben hat magyarországi és öt szlovákiai település vesz részt az Ipoly két partján. A projektre csaknem kétszázmillió forintot költöttek el.

A projekt keretében kerékpárokat, 96 darab kajak-kenut, és két sárkányhajót is beszereztek. A program fő célkitűzése ugyanis az volt, hogy fellendítse a vízi és kerékpáros turizmust az Ipoly Nógrád megyei szakaszán.

Az Ipoly 212 kilométeres hosszából 143 kilométeren alkot természetes határt Szlovákia és Magyarország között. A csónakkal is bejárható folyó Nógrád megyei szakasza érintetlen területen halad át, és különleges élményt kínál a túrázóknak.

Az Egy folyóban evezünk elnevezésű programban önkormányzatok, civil szervezetek és sportegyesületek közösen vettek részt. Együttesen közel kétszázmillió forintot költöttek el a különböző programelemekre.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!