2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Belföld

Egy folyó nevét viseli Magyar Péter pártja

Korábban még azt írta Magyar Péter a Facebookon, hogy csak a bejegyzés hivatalossá tétele után hozza nyilvánosságra annak a pártnak a nevét, amelyikkel nekiindul az uniós választásoknak. Mivel a név kiszivárgott, Magyar előre menekült és kiírta a Facebookra a nevet.

  • Egy folyó nevét viseli Magyar Péter pártja

Magyar Péter a következő üzenetet posztolta ki április 10-én közösségi oldalán:

"Mivel a sajtóba már kiszivárgott, ezért megerősítem, hogy a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság (TISZA) Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson. A párt a mai közgyűlésén az egyik alelnökévé választott, illetve többségbe kerültünk a párt ügydöntő szerveiben."

Magyar Péter hozzátette: "Köszönöm a párt alapító tagjainak, hogy felismerve a hazánk érdekét, lehetővé tették a közös munkát."

Végül azzal zárta a posztot: "A sajtó képviselőinek jelzem, hogy a párttal és annak indulásával kapcsolatban én nyilatkozom. Kérem, hogy a korábbi alapítókat, civil embereket ne zaklassák feleslegesen."

Forrás: Facebook / Magyar Péter

Fotó: Facebook / Magyar Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!