2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Egy évvel a vádemelést követően sem tartottak még tárgyalást

Egy éve nem tűztek ki tárgyalást a hűtlen kezeléssel vádolt egykori szocialista szakállamtitkár ügyében. A vád szerint Benedek Fülöp 2006-ban fiktív szerződésekkel vásárolt különleges facsemetéket a Gyurcsány-kormány titokminiszterének, Szilvásy Györgynek.

Több mint egy év telt el a vádemelés óta, de a bíróság eddig egyetlen tárgyalást sem tartott Benedek Fülöp, az agrártárca korábbi szocialista államtitkára ügyében – írja a Magyar Nemzet. Az ügyészek szerint 2006-ban Benedek Fülöp a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet is felügyelő szakállamtitkárként rávette annak elnökét, hogy kössenek fiktív tanácsadói megállapodást egy faiskola vezetőjével. A cég Szilvásy György egykori titokminiszter akkoriban épülő villájához szállította a harminc különleges facsemetét, amelyekért a földalapkezelő 2,8 millió forintot utalt a faiskolának. Az ügyben többek között hűtlen kezeléssel és okirat-hamisítással vádolják a volt szakállamtitkárt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!