2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Egy DK-hoz köthető roma táborról kerültek elő félreérthető felvételek + videó

Botrányos felvétel került felszínre a Gyurcsány-párthoz köthető gyerek-táborról, amit a Pesti Srácok hozott napvilágra. A képeken az látható, hogy a Demokratikus Koalíció-közeli Civil Tanács Egyesület, roma gyerekeknek szervezett táborában, lányokat zaklatnak.

  • Egy DK-hoz köthető roma táborról kerültek elő félreérthető felvételek + videó

Ahogyan azt már korábban írtuk, a Pesti Srácok információi szerint a tábort a Gyurcsány-párthoz köthető Civil Tanács Egyesület szervezte. A portálhoz egy aktivista által eljuttatott videón jól látható, hogy a zenés ébresztés mellett a takaró alatt simogatták, fogdosták a kislányokat.

Február végén sértegette a Gyurcsány párt EP-képviselője a köztévé riporterét. Rónai Sándor minden bizonnyal nem tartja elfogadhatónak gyermekek nadrágjában turkálni. A DK-hoz köthető táborban történt takaró alatt fogdosás kapcsán egyelőre nem nyilatkozott.

A dollárbaloldal pártjai február 25-ére szervezett tüntetésén Barkóczi Balázs a Magyar Nemzet riporterét támadta.

A DK vezető politikusai nyilatkozataikban mind elutasítják a pedofíliát. Sőt, a hónap elején óriásplakát kampányba kezdtek, amiben a kormányhoz köthető pedofil-hálózatról beszélnek. A kampány nyelvezete , az Isten, haza, pedofília szlogen azonban még a baloldali pártokat is megbotránkoztatta.

"Én engem a pedofil hálózattól vagyok gyomorideges és azt tartom gyomorforgatónak. Biztos hogy mindenkinek megvan a maga módja ahogy küzd Orbáni pedofil hálózat és Orbán rendszere ellen."

-mondta Dobrev Klára, a DK Európai Parlamenti képviselője.

Egy politológus a Vezércikk című műsorunkban arról beszélt, hogy a baloldal nagy ügyet csinált Novák Katalin kegyelmi ügyéből, viszont a XI. kerületi óvoda pedofil gyanús ügyét el akarják sikálni.

Tehát van egyik oldalon az, hogy a háttérben egy csomó dolog meghúzódik. Most egy kiderült. De nem tudhatjuk, hogy mennyi van még. A másik oldalon pedig az, hogy ők abban a pillanatban, hogy látnak egy lehetőséget akkor politikailag akarják kihasználni.

-fogalmazott Fricz Tamás, politológus.

A szakember kiemelte: a baloldal politikai haszonszerzésre használta a kegyelmi ügyet, de a DK-hoz kapcsolódó pedofil botrányokra nem derítenek fényt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!