2024. 10. 25. Péntek Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Egy darabig nem lesz újabb szelfi - a bíróság rács mögött tartja a Magyar Péter-rajongót

Rácsok mögött marad Magyar Péter nemrég elfogott szolnoki koordinátora és három bűntársa – tudta meg a Magyar Nemzet.

  • Egy darabig nem lesz újabb szelfi - a bíróság rács mögött tartja a Magyar Péter-rajongót

Egy hónapig biztosan börtönben marad Magyar Péter szolnoki koordinátora, miután a másodfokú bíróság helybenhagyta a korábbi, letartóztatást elrendelő végzést Cs. S. és társai ügyében – derült ki az eljárást felügyelő Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség a lapnak adott tájékoztatásából.

Magyar Péter munkatársát és három bűntársát két hete fogták el, majd tartóztatták le, mivel az eljárás adatai szerint csempészcigivel kereskedtek. 

A nyomozás tényét már a hír kirobbanásának napján megerősítette az ügyészség. Mint írták: jövedéki adózás alól elvont dohány és cigaretta megszerzése, illetve azzal való kereskedés merült fel, és az érintetteket pénzmosással gyanúsítják. Az ügynek van másik három gyanúsítottja is, ők nincsenek letartóztatva.

Cs. S. egyébként az elfogása előtt még részt vett az MTVA előtt tartott demonstráción is, illetve közös fotókon pózolt többek között Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervinnel is. 

A nyomozás tényét már a hír kirobbanásának napján megerősítette az ügyészség. Mint írták: jövedéki adózás alól elvont dohány és cigaretta megszerzése, illetve azzal való kereskedés merült fel, és az érintetteket pénzmosással gyanúsítják. Az ügynek van másik három gyanúsítottja is, ők nincsenek letartóztatva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Januárban újabb mintegy 40 kastélyt hirdetnek meg

Januárban újabb mintegy 40 kastélyt hirdetnek meg

Januárban újabb körben mintegy 40 kastélyt hirdetnek meg. A privatizációs programra jelentkező önkormányzatoknak olyan tőkeerős cégekkel kell versenyezniük, mint a Mol, az OTP, a Richter, a Magyar Bankholding vagy a 4iG - mondta az építési és közlekedési miniszter pénteken Békéscsabán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!