2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Egészségügyi innováció az 5G segítségével

Áttörő egészségügyi innovációt mutatott be egy végzős egyetemi hallgató. A röntgenfelvételek kiexportálási ideje néhány percre csökkenthető az 5G hálózat segítségével. A projekt nyomán felgyorsulhat az egészségügy digitalizációja.

  • Egészségügyi innováció az 5G segítségével

Varga Róbert elmondta az eddig készített röntgenfelvételek kiexportálási ideje néhány percre csökkenthető az 5G hálózat segítségével. A fejlesztéssel távműtétek végezhetők, a távultrahanggal gyorsabban megállapítható a diagnózis, de akár a mentőkben is alkalmazható.

Az 5G hálózat a gépek közötti kommunikációt fejleszti, amellyel az egészségügy digitalizációja felgyorsulhat.

Varga Róbert munkáját az NMHH különdíjjal jutalmazta.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!