2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 23:00

Belföld

Eger: „Szükség van a kormányzati támogatásra”

Kormányzati támogatás nélkül nem lehet egy megyeszékhelyt vezetni. A jelenlegi ellenzéki erők összefogásában pedig eltérő politikai érdekek próbálnak összekapaszkodni – jelentette ki Habis László, Eger polgármestere.

A megyeszékhelyen még tavasszal jelentettek be egy ötpárti együttműködést. Eszerint az Egységben a Városért Egyesületben, az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum egri szervezetei közösen állítanak polgármester jelöltet, a Jobbikos Mirkóczki Ádám személyében.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!