2024. 10. 04. Péntek Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Eddig ötvenezer pedagógusnak volt lehetősége regisztrálni a Belügymninisztéium kötelező képzésére + videó

  • Eddig ötvenezer pedagógusnak volt lehetősége regisztrálni a Belügymninisztéium kötelező képzésére + videó

Gazdag László , igazgató, rákoscsabai Jókai Mór református általános iskola: "Nyilván többletmunka, emberek és nem biztos, hogy mindig örülnek neki, de amikor már benne vagyunk a munkában és csináljuk, és látjuk a hasznát, akkor már senki nem kérdőjelezi ezt meg."

Balatoni Katalin - köznevelési helyettes államtitkár: Eddig ötvenezer pedagógusnak volt lehetősége regisztrálni."

Erről a köznevelési helyettes államtitkár számolt be a híradónknak. Balatoni Katalin kiemelte, a képzés célja, hogy a tanárok, tanítók és az óvodapedagógusok megújítsák az ismereteiket a Nemzeti Alaptanterv és az Óvodai nevelés országos alapprogramjával kapcsolatban.

Balatoni Katalin - köznevelési helyettes államtitkár: "84 nap áll rendelkezésre minden pedagógus számára, ez egy viszonylag hosszú idő. Online képzésről van szó, ami azt jelenti, hogy ők ezt bármikor ezt elindíthatják, ahogy idejük engedi, abba is hagyhatják, újra belekezdhetnek, nyugodtan hagyhatnak rá időt, és a saját tempójukban tudják ezt feldolgozni, megismerni és letenni a vizsgát is."

A képzés 33 féle tananyagot ölel fel, így minden pedagógus a saját területének megfelelő képzést és vizsgát választhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - Németek, akik Magyarországon lelnek menedéket + videó

Célpont - Németek, akik Magyarországon lelnek menedéket + videó

Egyre több nyugat-európai, elsősorban német állampolgár dönt úgy, hogy Magyarországot választja új otthonának. De mi állhat a döntésük hátterében és van-e összefüggés a német kivándorlás és a közel-keleti bevándorlás között? Ennek jártunk most utána.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mászófalépítési programot indítanának iskoláknak

Mászófalépítési programot indítanának iskoláknak

Iskolák számára indítanának mászófalépítési programot, de továbbra is támogatják más mozgásformákat lehetővé tévő pályák építését is - közölte pénteken Alsópáhokon a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!