2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Durva dolgokat mondott a feldarabolt férfi anyja

A 47 éves férfi levágott végtagjait múlt héten találták meg a XVIII. kerület egyik szelektívhulladék-gyűjtőjénél. Az áldozat 52 éves élettársa, miután a rendőrség letartóztatta, részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta: a férfi alkoholista és agresszív volt vele, ezért ölte meg őt.

„Nem olyan természetű volt a fiam se részegen, se józan. Ez a nő gyilkos volt, agresszív, én előttem is az volt, a gyerekemen kék-zöld foltok voltak, nem tudott megszabadulni ettől a nőtől” – mondta el az áldozat édesanyja. – Betenni egy zárkába, ahol éljen nagyon sokáig vízen, kenyéren, és mindennap egy darabot levágni belőle, ez az én kívánságom – fűzte hozzá.

Farkas Györgyné egyébként a nyilvánosság előtt akarja tisztázni a fiát. A nő azt mondja: arra vágyik, hogy megkapja méltó büntetését a gyilkossággal gyanúsított nő.

Az emberölést a Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt ügyként kezeli. A nő akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Egy nap a holnapért + videó

Radar - Egy nap a holnapért + videó

Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Ma ünneplik világszerte a Föld napját. Az idei év témája az elszórt műanyagok, amelyek az élővilág változatosságát, a biológiai sokféleséget veszélyeztetik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!