2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Dúró Dóra: Nem kell burka!

  • Dúró Dóra: Nem kell burka!

A szabálysértési törvény módosítását kezdeményezi a Parlamentben a Mi Hazánk Mozgalom. Az új párt a burka viselést tiltaná be Magyarországon. Dúró Dóra emlékeztetett: több olyan európai ország van, ahol tiltva van a viselet. Svájc egyik kantonjában nemrégiben tartottak a kérdésről népszavazást, itt már szintén nem lehet burkát hordani.

„Terrorizmusveszélyét hordozza magában az, hogyha valaki felismerhetetlenségig, azonosíthatatlanságig terjedő olyan ruházatot visel, amely nem teszi lehetővé, hogy azonosítani tudjuk. Ezért a többi országhoz hasonlóan, a terrorizmus elleni küzdelem jegyében kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom azt, hogy ez a törvényi szabályozás hatályba lépjen” – mondta Dúró Dóra. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!