2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Dúró Dóra: Nem kell burka!

  • Dúró Dóra: Nem kell burka!

A szabálysértési törvény módosítását kezdeményezi a Parlamentben a Mi Hazánk Mozgalom. Az új párt a burka viselést tiltaná be Magyarországon. Dúró Dóra emlékeztetett: több olyan európai ország van, ahol tiltva van a viselet. Svájc egyik kantonjában nemrégiben tartottak a kérdésről népszavazást, itt már szintén nem lehet burkát hordani.

„Terrorizmusveszélyét hordozza magában az, hogyha valaki felismerhetetlenségig, azonosíthatatlanságig terjedő olyan ruházatot visel, amely nem teszi lehetővé, hogy azonosítani tudjuk. Ezért a többi országhoz hasonlóan, a terrorizmus elleni küzdelem jegyében kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom azt, hogy ez a törvényi szabályozás hatályba lépjen” – mondta Dúró Dóra. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!