2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Dúró Dóra: Nem kell burka!

A szabálysértési törvény módosítását kezdeményezi a Parlamentben a Mi Hazánk Mozgalom. Az új párt a burka viselést tiltaná be Magyarországon. Dúró Dóra emlékeztetett: több olyan európai ország van, ahol tiltva van a viselet. Svájc egyik kantonjában nemrégiben tartottak a kérdésről népszavazást, itt már szintén nem lehet burkát hordani.

„Terrorizmusveszélyét hordozza magában az, hogyha valaki felismerhetetlenségig, azonosíthatatlanságig terjedő olyan ruházatot visel, amely nem teszi lehetővé, hogy azonosítani tudjuk. Ezért a többi országhoz hasonlóan, a terrorizmus elleni küzdelem jegyében kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom azt, hogy ez a törvényi szabályozás hatályba lépjen” – mondta Dúró Dóra. 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Schanda Tamás: jócskán 250 ezer alatt a nyilvántartott álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat októberi adatai szerint a tavaly januárinál is kevesebb a regisztrált álláskereső Magyarországon. 2021. október 27.

Szijjártó: A migrációval egyező fenyegetést jelent a nemzetközi szervezetek ezzel kapcsolatos politikája

A migrációval megegyező súlyú fenyegetést jelent térségünkre a józan eszüket teljesen elveszítő nemzetközi szervezetek migrációval kapcsolatos politikája. 2021. október 27.

Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!