2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Dúró Dóra: Adja vissza a mandátumát, aki nem látja el képviselői kötelességeit

Hír TV

2019. február 19., kedd 09:30

Mandátumuk visszaadására szólította fel azokat a képviselőket a Mi Hazánk Mozgalom, akik nem vesznek részt a parlamenti munkában. Az ellenzék ugyanis kivonult az Országgyűlés első tavaszi üléséről. Dúró Dóra független országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az Echo TV Jó reggelt! című műsorában kijelentette: ha valaki képviselő, akkor el kell látnia a kötelességeit, hiszen ez egy munkahely.

„A képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni” – így fogalmazott Dúró Dóra reagálva az ellenzéki képviselők kivonulására.

A hétfői közös balliberális akciónak szól ez a felszólítás. Hiszen ezt nem tehetik meg azokkal az emberekkel, akik rájuk szavaztak és oda küldték őket az Országgyűlésbe – jelentette ki a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Kiemelte: ha valaki képviselő, akkor el kell látnia a kötelességeit, hiszen ez egy munkahely.

Dúró Dóráék nem vettek részt az ellenzéki kivonuláson. Úgy fogalmazott: nem gondoljuk, hogy ez előre viszi bárkinek is az életét Magyarországon. Az országgyűlési képviselőknek elsősorban a magyar emberekért kell, hogy dolgozzanak és ha feladunk egy színteret kevésbé lesz hatékony a munka, amit el tudunk végezni.

Tekintse meg a teljes interjút: