2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Dühöngő férfira lőttek rá a rendőrök

Dühöngő férfira lőttek rá a rendőrök Szombathelyen.

A férfi a Huszár úti pszichiátrián azzal fenyegetőzött, hogy ha nem engedik haza, felgyújtja az épületet. Az intézmény bejáratánál benzint locsolt szét, és mire a rendőrök kiértek, a bejárat előtti parkosított terület már lángokban állt. A rendőrök megpróbálták megnyugtatni, de a férfi rájuk lőtt, ezért ők válaszul három célzott lövést adtak le rá. A dühöngő 36 éves söptei férfi súlyosan sérült, a lövések sajtóinformációk szerint a vállát és a combját érték. Őt állítólag nem a szombathelyi pszichiátrián kezelték, reggel ment oda, a portás elmondása szerint azt állította, hogy egy hozzátartozóját akarja hazavinni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!