2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

Drog-birtoklás miatt nyomoznak a kispesti szocialisták ellen - értesült a PestiSrácok. A nyomozás előzménye az a hangfelvétel, amelyen Lackner Csaba, ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kokainozással vádolja meg a kerület szocialista vagyonkezelőjét. A kispesti botrány kulcsembere arról is beszél a felvételen, hogy a drogozásról a polgármester is tudott. Gajda Péter híradónknak azt mondta: nincs tudomása az eljárásról.

"Bementek a vécére, és ott szívtak.

Ki, a Krinyóék?!

Igen."

Emiatt a Lackner Csabáról készült hangfelvétel miatt indított újabb nyomozást a rendőrség - közölte a PestiSrácok.hu. A lap emlékeztetett: a rendőrség így már nemcsak költségvetési csalás, vesztegetés, okirathamisítás és más gazdasági bűncselekmények, hanem kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is vizsgálódik a kispesti szocialisták botrányával összefüggésben.

A nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba elismerte, hogy egy vendéglátóhely mosdójában kokainozott a kispesti vagyonkezelő igazgatója.

Lackner Csaba arról is beszélt, hogy minderről a kerület szocialista polgármester, Gajda Péter is tudott.

"Hallod!? Képzeld el, hogy nem mondta el. És a Kránitz nem tudja, hogy a Gajda tudja. És hallod, ez ilyen szempontból nekem szimpi. Mert lehet hogy ő az elmúlt időszakban több pénzt rakott b**d meg zsebre, de ezek szerint nem mellette van."

A kispesti polgármestert is kerestük az ügyben, azonban - elmondása szerint - ő nem tud a kábítószer-birtoklás miatt indított nyomozásról.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak azonban egyelőre nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba továbbra is a kerület önkormányzati képviselője, Kránitz Krisztián fizetését pedig Gajda Péter idén a duplájára emelte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Az ünnepi időszakban a tűzesetek száma akár a duplájára is nőhet

A katasztrófavédők látványos bemutatóval hívták fel a figyelmet az adventi időszak veszélyeire. 2021. november 27.

Rákay Philip: A teljes hatpárti koalíció cápázik

A kirakatfiúk takarásában jönnek majd Gyurcsány emberei és mindent kirámolnak, éppen úgy, ahogy 2010 előtt tették - fogalmazott Rákay Philip a Városháza-üggyel kapcsolatban. 2021. november 27.

Tíz százalék

Bayer Zsolt publicisztikája a Magyar Nemzetben. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Átadták a Lovas István sajtódíjat

A Lovas István Társaság minden évben kitünteti azt az újságírót, aki következetesen, és magas szinten képviseli a nemzeti-konzervatív értékeket.

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!