2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

Drog-birtoklás miatt nyomoznak a kispesti szocialisták ellen - értesült a PestiSrácok. A nyomozás előzménye az a hangfelvétel, amelyen Lackner Csaba, ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kokainozással vádolja meg a kerület szocialista vagyonkezelőjét. A kispesti botrány kulcsembere arról is beszél a felvételen, hogy a drogozásról a polgármester is tudott. Gajda Péter híradónknak azt mondta: nincs tudomása az eljárásról.

"Bementek a vécére, és ott szívtak.

Ki, a Krinyóék?!

Igen."

Emiatt a Lackner Csabáról készült hangfelvétel miatt indított újabb nyomozást a rendőrség - közölte a PestiSrácok.hu. A lap emlékeztetett: a rendőrség így már nemcsak költségvetési csalás, vesztegetés, okirathamisítás és más gazdasági bűncselekmények, hanem kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is vizsgálódik a kispesti szocialisták botrányával összefüggésben.

A nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba elismerte, hogy egy vendéglátóhely mosdójában kokainozott a kispesti vagyonkezelő igazgatója.

Lackner Csaba arról is beszélt, hogy minderről a kerület szocialista polgármester, Gajda Péter is tudott.

"Hallod!? Képzeld el, hogy nem mondta el. És a Kránitz nem tudja, hogy a Gajda tudja. És hallod, ez ilyen szempontból nekem szimpi. Mert lehet hogy ő az elmúlt időszakban több pénzt rakott b**d meg zsebre, de ezek szerint nem mellette van."

A kispesti polgármestert is kerestük az ügyben, azonban - elmondása szerint - ő nem tud a kábítószer-birtoklás miatt indított nyomozásról.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak azonban egyelőre nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba továbbra is a kerület önkormányzati képviselője, Kránitz Krisztián fizetését pedig Gajda Péter idén a duplájára emelte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!