2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Belföld

Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

Drog-birtoklás miatt nyomoznak a kispesti szocialisták ellen - értesült a PestiSrácok. A nyomozás előzménye az a hangfelvétel, amelyen Lackner Csaba, ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kokainozással vádolja meg a kerület szocialista vagyonkezelőjét. A kispesti botrány kulcsembere arról is beszél a felvételen, hogy a drogozásról a polgármester is tudott. Gajda Péter híradónknak azt mondta: nincs tudomása az eljárásról.

  • Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

"Bementek a vécére, és ott szívtak.

Ki, a Krinyóék?!

Igen."

Emiatt a Lackner Csabáról készült hangfelvétel miatt indított újabb nyomozást a rendőrség - közölte a PestiSrácok.hu. A lap emlékeztetett: a rendőrség így már nemcsak költségvetési csalás, vesztegetés, okirathamisítás és más gazdasági bűncselekmények, hanem kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is vizsgálódik a kispesti szocialisták botrányával összefüggésben.

A nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba elismerte, hogy egy vendéglátóhely mosdójában kokainozott a kispesti vagyonkezelő igazgatója.

Lackner Csaba arról is beszélt, hogy minderről a kerület szocialista polgármester, Gajda Péter is tudott.

"Hallod!? Képzeld el, hogy nem mondta el. És a Kránitz nem tudja, hogy a Gajda tudja. És hallod, ez ilyen szempontból nekem szimpi. Mert lehet hogy ő az elmúlt időszakban több pénzt rakott b**d meg zsebre, de ezek szerint nem mellette van."

A kispesti polgármestert is kerestük az ügyben, azonban - elmondása szerint - ő nem tud a kábítószer-birtoklás miatt indított nyomozásról.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak azonban egyelőre nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba továbbra is a kerület önkormányzati képviselője, Kránitz Krisztián fizetését pedig Gajda Péter idén a duplájára emelte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!