2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

Drog-birtoklás miatt nyomoznak a kispesti szocialisták ellen - értesült a PestiSrácok. A nyomozás előzménye az a hangfelvétel, amelyen Lackner Csaba, ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kokainozással vádolja meg a kerület szocialista vagyonkezelőjét. A kispesti botrány kulcsembere arról is beszél a felvételen, hogy a drogozásról a polgármester is tudott. Gajda Péter híradónknak azt mondta: nincs tudomása az eljárásról.

  • Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

"Bementek a vécére, és ott szívtak.

Ki, a Krinyóék?!

Igen."

Emiatt a Lackner Csabáról készült hangfelvétel miatt indított újabb nyomozást a rendőrség - közölte a PestiSrácok.hu. A lap emlékeztetett: a rendőrség így már nemcsak költségvetési csalás, vesztegetés, okirathamisítás és más gazdasági bűncselekmények, hanem kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is vizsgálódik a kispesti szocialisták botrányával összefüggésben.

A nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba elismerte, hogy egy vendéglátóhely mosdójában kokainozott a kispesti vagyonkezelő igazgatója.

Lackner Csaba arról is beszélt, hogy minderről a kerület szocialista polgármester, Gajda Péter is tudott.

"Hallod!? Képzeld el, hogy nem mondta el. És a Kránitz nem tudja, hogy a Gajda tudja. És hallod, ez ilyen szempontból nekem szimpi. Mert lehet hogy ő az elmúlt időszakban több pénzt rakott b**d meg zsebre, de ezek szerint nem mellette van."

A kispesti polgármestert is kerestük az ügyben, azonban - elmondása szerint - ő nem tud a kábítószer-birtoklás miatt indított nyomozásról.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak azonban egyelőre nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba továbbra is a kerület önkormányzati képviselője, Kránitz Krisztián fizetését pedig Gajda Péter idén a duplájára emelte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Exkluzív felvételeket és interjúkat készített a TV2 stábja a kárpátaljai kényszersorozásról. Mióta az ukrán elnök bejelentette, hogy le kell cserélni a fronton egy éve szolgáló fáradt katonákat, az utcáról bárkit behívhatnak és el is visznek a seregbe, a magyarokat pedig sokszor rögtön a frontra vezényelik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.
Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!