2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

Drog-birtoklás miatt nyomoznak a kispesti szocialisták ellen - értesült a PestiSrácok. A nyomozás előzménye az a hangfelvétel, amelyen Lackner Csaba, ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kokainozással vádolja meg a kerület szocialista vagyonkezelőjét. A kispesti botrány kulcsembere arról is beszél a felvételen, hogy a drogozásról a polgármester is tudott. Gajda Péter híradónknak azt mondta: nincs tudomása az eljárásról.

  • Drogbirtoklás miatt is nyomoz a rendőrség a kispesti szocialisták ellen

"Bementek a vécére, és ott szívtak.

Ki, a Krinyóék?!

Igen."

Emiatt a Lackner Csabáról készült hangfelvétel miatt indított újabb nyomozást a rendőrség - közölte a PestiSrácok.hu. A lap emlékeztetett: a rendőrség így már nemcsak költségvetési csalás, vesztegetés, okirathamisítás és más gazdasági bűncselekmények, hanem kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is vizsgálódik a kispesti szocialisták botrányával összefüggésben.

A nyilvánosságra került hangfelvételen Lackner Csaba elismerte, hogy egy vendéglátóhely mosdójában kokainozott a kispesti vagyonkezelő igazgatója.

Lackner Csaba arról is beszélt, hogy minderről a kerület szocialista polgármester, Gajda Péter is tudott.

"Hallod!? Képzeld el, hogy nem mondta el. És a Kránitz nem tudja, hogy a Gajda tudja. És hallod, ez ilyen szempontból nekem szimpi. Mert lehet hogy ő az elmúlt időszakban több pénzt rakott b**d meg zsebre, de ezek szerint nem mellette van."

A kispesti polgármestert is kerestük az ügyben, azonban - elmondása szerint - ő nem tud a kábítószer-birtoklás miatt indított nyomozásról.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak azonban egyelőre nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba továbbra is a kerület önkormányzati képviselője, Kránitz Krisztián fizetését pedig Gajda Péter idén a duplájára emelte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával elrendelte a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást – jelentette be kedden, Facebook-oldalán a fideszes politikus.
Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban  + videó

Nemzetgazdasági miniszter: 2023 a visszaerősödés éve volt a turizmusban + videó

2023 a visszaerősödés és az új lendületszerzés éve volt a turizmusban. Az idei cél, hogy az ágazat tartós bővülési pályán maradjon, amivel hozzájárulhat a gazdasági növekedéshez. Ennek kulcsa a turisztikai szereplők versenyképessége – hangzott el a turizmus tavalyi eredményeit és idei terveit felsorakoztató miniszteri sajtótájékoztatón.
Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

A kormány másfél évtizedes munkájának eredménye, ahogy ma a Ludovika Campus kinéz – erről a miniszterelnök politikai igazgatója beszélt a Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ alapkőletételének ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!