2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Belföld

Drágább parkolást akar Karácsony tanácsadója

Drágább parkolás és hosszabb fizetési idő: megemelné a parkolási díjakat Karácsony Gergely tanácsadója. Király Dávid erről a Magyar Narancsnak beszélt. Szerinte a frekventált területeken nemcsak a díjak emelésére van szükség, hanem arra is, hogy a fizetős időszakot este 8 óráról 10 óráig kitolják.

  • Drágább parkolást akar Karácsony tanácsadója

Egy olyan igazságos rendszert kellene kidolgozni, amelyben a BKK szedné be a parkolási díjakat az egész városban. Ennek egy részét a kerületek kapnák, a fennmaradó részt pedig a közösségi közlekedés fejlesztésére költenék - ez az egyik javaslat, azok közül, amelyet Király Dávid, várospolitikai szakértő fogalmazott meg a Magyar Narancs cikkében. Csakhogy a szakember - aki Karácsony Gergely kampányát külső tanácsadóként segítette - a cikkben azt is írta: a város frekventáltabb területein továbbá emelni kellene a parkolás díjakat, és a fizetős időszakot meghosszabbítani este 8 helyett 10-ig.

Király Dávid a Hír TV-nek is nyilatkozott a parkolási elképzeléseiről, de az interjút végül mégis letiltotta.

A főpolgármester híradónknak azt mondta bár jelenleg nem tervez emelést, de a jövőben lehetségesnek tartja.

"A későbbiekben amennyiben ez szakmailag indokolt, ez elképzelhető, de jelenleg ezt nem tartom szükségesnek."

Karácsony Gergely hozzátette: ő a parkolási rendszer hatékonyságának növelésével szerezne a több pénzt fővárosnak.

A főpolgármester által korábban vezetett kerületben egymást érték a parkolási botrányok: Zuglónak Karácsony Gergely vezetése alatt hatalmas veszteségeket okozott a parkolás, és hiába döntött a képviselő testület a városrészben élők ingyenes parkolásáról, ezt Karácsony Gergely végül nem vezette be.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a pártja jelöltjeinek listáját. A jelöltek közül többen olyan álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoznak, ami miatt felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek kinek is az érdekét képviselnék Brüsszelben – írja a Tűzfalcsoport.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!