2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Dr. Selmeczi Gabriella: A vakcina nem politikai kérdés

A fideszes képviselők közül Selmeczi Gabriella is szót kért a napirend előtti felszólalások sorában. Selmeczi Gabriella szerint a halálkampány után karaktergyilkosságba fogott az ellenzék.

  • Dr. Selmeczi Gabriella: A vakcina nem politikai kérdés

A halálkampány után karaktergyilkosságba fogott az ellenzék – kezdte felszólalását Selmeczi Gabriella, a Fidesz országgyűlési képviselője, majd megjegyezte, hogy örül annak, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter meggyógyult, és személyesen ad tájékoztatást a járványügyi helyzetről. Többek között arról, hogy miként áll a vakcinák beszerzése – tette hozzá.

A kormánypárti képviselő rámutatott arra, hogy

az ellenzék ismét támadásba lendült, és ennek a cselekedetüknek pedig egy értelme van, méghozzá az, hogy elbizonytalanítsák az embereket, „elvessék a kételkedés magvát” a vakcinák ügyében, így pedig azt érhetik el, hogy jóval kevesebben oltatják majd be magukat, hogyha elérhetővé válik a megfelelő minőségű oltóanyag

– húzta alá.

A képviselő kiemelte,

a vakcina nem politikai kérdés.

Selmeczi Gabriella ennek kapcsán megjegyezte azt is, hogy ennek az lesz a következménye, hogy a járványügyi helyzet elhúzódik majd és sok magyar állampolgár élete kerül majd veszélybe, mindezek mellett minden egyes nap, amelyet a járványban eltöltünk, rosszat tesz a magyar gazdaságnak.

De úgy tűnik, hogy a baloldalnak az a jó, amely a magyar nemzetnek rossz

– hangsúlyozta a fideszes képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!