2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

Dr. Selmeczi Gabriella: A vakcina nem politikai kérdés

A fideszes képviselők közül Selmeczi Gabriella is szót kért a napirend előtti felszólalások sorában. Selmeczi Gabriella szerint a halálkampány után karaktergyilkosságba fogott az ellenzék.

  • Dr. Selmeczi Gabriella: A vakcina nem politikai kérdés

A halálkampány után karaktergyilkosságba fogott az ellenzék – kezdte felszólalását Selmeczi Gabriella, a Fidesz országgyűlési képviselője, majd megjegyezte, hogy örül annak, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter meggyógyult, és személyesen ad tájékoztatást a járványügyi helyzetről. Többek között arról, hogy miként áll a vakcinák beszerzése – tette hozzá.

A kormánypárti képviselő rámutatott arra, hogy

az ellenzék ismét támadásba lendült, és ennek a cselekedetüknek pedig egy értelme van, méghozzá az, hogy elbizonytalanítsák az embereket, „elvessék a kételkedés magvát” a vakcinák ügyében, így pedig azt érhetik el, hogy jóval kevesebben oltatják majd be magukat, hogyha elérhetővé válik a megfelelő minőségű oltóanyag

– húzta alá.

A képviselő kiemelte,

a vakcina nem politikai kérdés.

Selmeczi Gabriella ennek kapcsán megjegyezte azt is, hogy ennek az lesz a következménye, hogy a járványügyi helyzet elhúzódik majd és sok magyar állampolgár élete kerül majd veszélybe, mindezek mellett minden egyes nap, amelyet a járványban eltöltünk, rosszat tesz a magyar gazdaságnak.

De úgy tűnik, hogy a baloldalnak az a jó, amely a magyar nemzetnek rossz

– hangsúlyozta a fideszes képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!