2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Belföld

Donáth Anna újabb beismerése

A jogállamisági kérdésben igaza van Varga Judit igazságügyi miniszternek, és a kormánypártoknak - ismerte el a Momentum EP-képviselője a Hír tv birtokába jutott legújabb felvételen. Az igazságügyi miniszter a Kossuth Rádióban úgy fogalmazott: Brüsszelben a hazai ellenzék kottájából játszanak, ez a jogállamisági eljárásnál, és a tavaszi támadásoknál is jellemző volt.

A momentumos politikus a koronavírus törvényt felhatalmazási törvénynek nevezve beszélt annak általa vélt veszélyeiről.

A momentumos EP-képviselő később - a Hír Tv birtokába került felvételen - azonban bevallotta, tisztában voltak vele, hogy szó sem volt arról, hogy a magyar kormány teljhatalmat kapott volna tavasszal. A felvételen Donáth Anna arról beszélt, azzal, hogy mások mellett ők is diktatúrát emlegettek, elterjesztették ezt az álhírt Európában.

Amikor minden európai ország a koronavírus-járvány kezelésével volt elfoglalva, a magyar kormány soha nem látott nemzetközi összetűz alá került - jelentette ki az igazságügyi miniszter a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország műsorában. Varga Judit arról beszélt, Donáth Anna kiszivárgott videójából kiderült, hogy maguk az ellenzéki politikusok is tisztában voltak azzal, ezek álhírek, mégis képesek voltak ezeket a külföldiek szájába adni. 

Varga Judit a Kossuth Rádióban arról is beszélt: Brüsszelben a hazai ellenzék kottájából játszanak, és ez nemcsak a tavaszi támadásoknál, hanem a jogállamisági eljárásnál is megfigyelhető. Hangsúlyozta, a kormány aggályosnak tartja, hogy a jogállamisági jelentésről az uniós minisztereknek kellett vitatkozniuk, hiszen ehhez sem Magyarország, sem pedig Lengyelország nem járult hozzá.

A miniszter hozzátette: a közvéleménynek tudnia kell, hogy nyílt nyomásgyakorlás zajlik, és egyértelműen kimutatható a kettős mérce a különböző jelentésekben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!