2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Dömötör Csaba: Nem jelent meg a Momentum a napirend előtti vitákon, bezzeg Brüsszelben domborítanak + videó

A Momentum a hétfői napirend előtti vitákon sem jelent meg, de ha Brüsszelben kell előterjeszteni Magyarország-ellenes jelentést, ott bezzeg domborítanak - fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. 

  • Dömötör Csaba: Nem jelent meg a Momentum a napirend előtti vitákon, bezzeg Brüsszelben domborítanak + videó

Dömötör Csaba felidézte: Donáth Annáék múlt héten sem voltak tétlenek, ismét megszavaztak egy Magyarország-ellenes jelentést. Ezek után nem csoda, hogy alig áll valaki az aláírásgyűjtő standjaiknál - jegyezte meg a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!