2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:00

Belföld

Dömötör Csaba: Amiért a DK kampányol, az az országnak fájna

Élesen kritizálta a kormány válságkezelő lépéseit Varju László, a DK képviselője hétfőn a parlamentben napirend előtt. Az ellenzéki politikus szavaira reagálva Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára reagált.

  • Dömötör Csaba: Amiért a DK kampányol, az az országnak fájna

Dömötör Csaba kiemelte, a beruházási támogatás és a bértámogatás segítségével 200 ezer magyar munkahelyet sikerül megmenteni, ezen felül a NAV összesítése szerint az adókönnyítések 360 ezer munkahely védelmét segítik.

A baloldal semmit sem tanult a korábbi válságkezelési gyakorlatából – mutatott rá Dömötör Csaba. Példaként hozta fel, hogy Ózdon csökkentették az óvonók bérét, a baloldali vezetésű Miskolcon az önkormányzati cégek dolgozóiét, Hódmezővásárhelyen pedig leépítési hullám indulhat.

Itt a Házban az emberekre hivatkoznak, de ott, ahol döntési helyzetben vannak csökkentik a fizetésüket, vagy elveszik a munkájukat, ennyit a baloldali szociális érzékenységről

– jelentette ki.

A kormánypárti képviselő szerint,

ha a baloldal tenni akar valamit az emberekért, akkor vonja vissza a megszorító döntéseket az érintett önkormányzatokban.

Dömötör Csaba azt pedig egészen elképesztőnek nevezte, hogy a DK kampányt indított azért, hogy a magyar kormány ne kapjon uniós forrásokat.

Semmilyen megfontolás nem igazolhatja azt, hogy egy politikai csoport a saját országa ellen dolgozzon, amit javasolnak, az nem a kormánynak fájna, hanem az egész országnak

– zárta felszólalását Dömötör Csaba.

HÍrTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!