2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban 11:00

Belföld

Dömötör Csaba: Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

A hasonló sértegetésekre mi mindig a szavazófülkékben adtuk meg a választ - reagált közösségi oldalán Dömötör Csaba arra, hogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozta a fideszes szavazókat. A miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára kiemelte: Bangóné patkányozásra május 26.-án az Európai Parlamenti választáson mindenki válaszolhat.

  • Dömötör Csaba: Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

Ahogyan arról a Hír TV korábban beszámolt, lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: "Sok a patkány Magyarországon". A kijelentés még a műsorvezetőket is meglepte, kérdésükre, hogy ezt hogy kell érteni, a képviselő azt válaszolta, mindenki értse úgy, ahogy akarja.

Dömötör Csaba a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára közösségi oldalán reagált. 

"Magyarországon sok a patkány. Ezt a választ adta a szocialista Bangóné arra a kérdésre, hogy vajon miért nő a Fidesz támogatottsága. Tehát gyakorlatilag lepatkányozta a fideszes szavazókat. Lennének erre vérbő válaszaink, nyomdafestéket alig tűrő nyilatkozataink, de inkább megtartjuk magunknak, mert a hasonló sértegetésekre mindig a szavazófülkékben adtuk meg a választ. Szóval ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian ott legyünk május 26-án."

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!