2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Dömötör: A kormánypárt minden településen a helyiekért dolgoz jelölteket állított

A Fidesz-KDNP minden településen olyan polgármestert és képviselő-jelölteket állított, akik számára a legfontosabb, hogy összefogással építsék lakhelyüket, és élhetőbbé tegyék - hangsúlyozta Dömötör Csaba Kiskunmajsán. A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszter-helyettese szerint ezzel szemben az ellenzék csak a hatalmi marakodásban érdekelt, vagy csak a pozíciók megszerzése a célja.

Zsúfolásig megtelt a Konecsni György Kulturális Központ Dömötör Csaba, Lezsák Sándor és Patkós Zsolt, Kiskunmajsa polgármesterjelöltjének közös fórumán. A Miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára hangsúlyozta, a kormánypárt minden településen a helyiekért dolgozó és azokat szolgáló jelölteket állított. 

Ezzel szemben az ellenzéki pártok nagyon sok olyan jelölte állítanak, akik a hatalmi marakodásban érdekeltek. Miközben korábban éveken át marakodtak most éppen a pozíciókért összefognak, de talán ennél súlyosabb az, hogy számos esetben az alkalmatlanság jeleit mutatják

- mondta Dömötör Csaba, a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára. 

Kiskunhalas polgármesterjelöltje elmondta számos ötletük van a település élhetőbbé tételéhez, ha nyernek, akkor széleskörű összefogással a városlakók érdekeit figyelembe véve fogják azokat megvalósítani.

Vállalkozói önkormányzat gondolat kiépítése, amely arról szól, hogy hogyan tudunk egyszerre egy időben olyan vállalkozói gondolatokat, vállalkozói elképzeléseket támogatni, amelyek helyzetbe hozzák képzéssel, vagy éppen munkaerő utánpótlással a helyi vállalkozókat, itt tartják a képzett fiatalokat Kiskunmajsán, és olyan jövőképet adnak a vállalkozásoknak, amelyek érdemes és kell Őnekik fejleszteni

- fogalmazott Kiskunmajsa polgármesterjelöltje, Patkós Zsolt.

A jelölt szerint a legfontosabb cél egy szolgáltató polgármesteri hivatal kialakítása, olyan ahol a Kiskunmajsán élők problémáira figyel és 24 órán belül reagál is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A bejelentések a leggyakrabban kidőlt fákról, lezuhant ágakról, leszakadt vezetékekről, megbontott tetőszerkezetekről szólnak. 2021. október 21.

Orbán Viktor: A migránsokat meg kell állítani! - videó

Orbán Viktor miniszterelnök videót tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, amelyben a migrációról, a migránsok megállításáról beszélt. 2021. október 21.

Gulyás Gergely: Rezsidrágulást hozhat a baloldali kormányzás

Ugyanazok, akik 2002-2010 között az országot tönkretették, most ismét szeretnének visszatérni a hatalomba - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!