2020. december 1.,
kedd, Elza napja

Dömötör: A kormánypárt minden településen a helyiekért dolgoz jelölteket állított

2019. szeptember 18., szerda 08:22

A Fidesz-KDNP minden településen olyan polgármestert és képviselő-jelölteket állított, akik számára a legfontosabb, hogy összefogással építsék lakhelyüket, és élhetőbbé tegyék - hangsúlyozta Dömötör Csaba Kiskunmajsán. A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszter-helyettese szerint ezzel szemben az ellenzék csak a hatalmi marakodásban érdekelt, vagy csak a pozíciók megszerzése a célja.

Zsúfolásig megtelt a Konecsni György Kulturális Központ Dömötör Csaba, Lezsák Sándor és Patkós Zsolt, Kiskunmajsa polgármesterjelöltjének közös fórumán. A Miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára hangsúlyozta, a kormánypárt minden településen a helyiekért dolgozó és azokat szolgáló jelölteket állított. 

Ezzel szemben az ellenzéki pártok nagyon sok olyan jelölte állítanak, akik a hatalmi marakodásban érdekeltek. Miközben korábban éveken át marakodtak most éppen a pozíciókért összefognak, de talán ennél súlyosabb az, hogy számos esetben az alkalmatlanság jeleit mutatják

- mondta Dömötör Csaba, a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára. 

Kiskunhalas polgármesterjelöltje elmondta számos ötletük van a település élhetőbbé tételéhez, ha nyernek, akkor széleskörű összefogással a városlakók érdekeit figyelembe véve fogják azokat megvalósítani.

Vállalkozói önkormányzat gondolat kiépítése, amely arról szól, hogy hogyan tudunk egyszerre egy időben olyan vállalkozói gondolatokat, vállalkozói elképzeléseket támogatni, amelyek helyzetbe hozzák képzéssel, vagy éppen munkaerő utánpótlással a helyi vállalkozókat, itt tartják a képzett fiatalokat Kiskunmajsán, és olyan jövőképet adnak a vállalkozásoknak, amelyek érdemes és kell Őnekik fejleszteni

- fogalmazott Kiskunmajsa polgármesterjelöltje, Patkós Zsolt.

A jelölt szerint a legfontosabb cél egy szolgáltató polgármesteri hivatal kialakítása, olyan ahol a Kiskunmajsán élők problémáira figyel és 24 órán belül reagál is.

HírTV