2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Dódity: Recseg-ropog a baloldali összeborulás Kispesten

Kispesten is recseg-ropog a baloldali összeborulás, amit a hatalom megszerzése érdekében hoztak létre - így reagált a Fidesz önkormányzati képviselője arra, hogy információk szerint távozhat a kerület DK-s alpolgármestere. Dódity Gabriella azt mondta: több forrásból értesültek arról, hogy DK-s hatalmi harcok miatt Gyurcsányék megválnának Kertész Csabától, mivel belső információkat szivárogtatott ki a párt és a Gyurcsány-család ügyeiről Lackner Csabának. Dódity Gabriella hozzátette: úgy tudják, a DK vezetője korábban személyesen is járt Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

Meneszthetik Kispest DK-s alpolgármesterét - értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy

Kertész Csabának azért kell távoznia, mert bennfentes információkat osztott meg a párt és a Gyurcsány család belső ügyeiről Lackner Csabával, aki ezeket az Hír TV birtokába került hangfelvételen megosztotta beszélgetőpartnerével.

Lackner arról beszélt, hogy 2014-ben majdnem széthullott a DK Gyurcsány alkoholizmusa miatt és Vadai Ágnes, valamint Molnár Csaba tartotta össze a pártot. Dobrev Klára pedig az ital miatt el akar válni férjétől. Gyurcsány Ferenc az utóbbi időszakban személyesen is tárgyalt Gajda Péterrel, Kispest szocialista polgármesterével.

A polgármester nem cáfolta a menesztésről szóló információt, mindössze annyit jelentette ki, hogy augusztusban még nem lesz téma Kertész távozása. Gajda Péter azonban azt nem erősítette meg, hogy hosszú távon maradhat a DK-s helyettese.

Gajda Péter hozzátette, pártja és a DK között kiváló az együttműködés Kispesten.

A Fidesz kispesti önkormányzati képviselője azt mondta, a Gyurcsány-párt meg akarja szerezni a kerületet,

a DK-ban pedig hatalmi harc zajlik Kispesten.

Dódity Gabriella hozzátette, olyan információjuk is van, hogy Gyurcsány Ferenc azért járt személyesen Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

A kormánypárti önkormányzati képviselő szerint érzékelhető a feszültség a DK és az MSZP között a Kispesten.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!