2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Dódity: Recseg-ropog a baloldali összeborulás Kispesten

Kispesten is recseg-ropog a baloldali összeborulás, amit a hatalom megszerzése érdekében hoztak létre - így reagált a Fidesz önkormányzati képviselője arra, hogy információk szerint távozhat a kerület DK-s alpolgármestere. Dódity Gabriella azt mondta: több forrásból értesültek arról, hogy DK-s hatalmi harcok miatt Gyurcsányék megválnának Kertész Csabától, mivel belső információkat szivárogtatott ki a párt és a Gyurcsány-család ügyeiről Lackner Csabának. Dódity Gabriella hozzátette: úgy tudják, a DK vezetője korábban személyesen is járt Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

  • Dódity: Recseg-ropog a baloldali összeborulás Kispesten

Meneszthetik Kispest DK-s alpolgármesterét - értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy

Kertész Csabának azért kell távoznia, mert bennfentes információkat osztott meg a párt és a Gyurcsány család belső ügyeiről Lackner Csabával, aki ezeket az Hír TV birtokába került hangfelvételen megosztotta beszélgetőpartnerével.

Lackner arról beszélt, hogy 2014-ben majdnem széthullott a DK Gyurcsány alkoholizmusa miatt és Vadai Ágnes, valamint Molnár Csaba tartotta össze a pártot. Dobrev Klára pedig az ital miatt el akar válni férjétől. Gyurcsány Ferenc az utóbbi időszakban személyesen is tárgyalt Gajda Péterrel, Kispest szocialista polgármesterével.

A polgármester nem cáfolta a menesztésről szóló információt, mindössze annyit jelentette ki, hogy augusztusban még nem lesz téma Kertész távozása. Gajda Péter azonban azt nem erősítette meg, hogy hosszú távon maradhat a DK-s helyettese.

Gajda Péter hozzátette, pártja és a DK között kiváló az együttműködés Kispesten.

A Fidesz kispesti önkormányzati képviselője azt mondta, a Gyurcsány-párt meg akarja szerezni a kerületet,

a DK-ban pedig hatalmi harc zajlik Kispesten.

Dódity Gabriella hozzátette, olyan információjuk is van, hogy Gyurcsány Ferenc azért járt személyesen Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

A kormánypárti önkormányzati képviselő szerint érzékelhető a feszültség a DK és az MSZP között a Kispesten.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!