2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Dódity: Recseg-ropog a baloldali összeborulás Kispesten

Kispesten is recseg-ropog a baloldali összeborulás, amit a hatalom megszerzése érdekében hoztak létre - így reagált a Fidesz önkormányzati képviselője arra, hogy információk szerint távozhat a kerület DK-s alpolgármestere. Dódity Gabriella azt mondta: több forrásból értesültek arról, hogy DK-s hatalmi harcok miatt Gyurcsányék megválnának Kertész Csabától, mivel belső információkat szivárogtatott ki a párt és a Gyurcsány-család ügyeiről Lackner Csabának. Dódity Gabriella hozzátette: úgy tudják, a DK vezetője korábban személyesen is járt Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

  • Dódity: Recseg-ropog a baloldali összeborulás Kispesten

Meneszthetik Kispest DK-s alpolgármesterét - értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy

Kertész Csabának azért kell távoznia, mert bennfentes információkat osztott meg a párt és a Gyurcsány család belső ügyeiről Lackner Csabával, aki ezeket az Hír TV birtokába került hangfelvételen megosztotta beszélgetőpartnerével.

Lackner arról beszélt, hogy 2014-ben majdnem széthullott a DK Gyurcsány alkoholizmusa miatt és Vadai Ágnes, valamint Molnár Csaba tartotta össze a pártot. Dobrev Klára pedig az ital miatt el akar válni férjétől. Gyurcsány Ferenc az utóbbi időszakban személyesen is tárgyalt Gajda Péterrel, Kispest szocialista polgármesterével.

A polgármester nem cáfolta a menesztésről szóló információt, mindössze annyit jelentette ki, hogy augusztusban még nem lesz téma Kertész távozása. Gajda Péter azonban azt nem erősítette meg, hogy hosszú távon maradhat a DK-s helyettese.

Gajda Péter hozzátette, pártja és a DK között kiváló az együttműködés Kispesten.

A Fidesz kispesti önkormányzati képviselője azt mondta, a Gyurcsány-párt meg akarja szerezni a kerületet,

a DK-ban pedig hatalmi harc zajlik Kispesten.

Dódity Gabriella hozzátette, olyan információjuk is van, hogy Gyurcsány Ferenc azért járt személyesen Kispesten, hogy rendet tegyen a kerületben.

A kormánypárti önkormányzati képviselő szerint érzékelhető a feszültség a DK és az MSZP között a Kispesten.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!