2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Dódity: A kispesti baloldali városvezetés mindent rendben talált saját magán

A kispesti baloldali városvezetés megvizsgálta saját magát, és mindent rendben talált - írta Facebook-bejegyzésében a kerület Fideszes önkormányzati képviselője. Dódity Gabriella döbbenetét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az önkormányzat által közzétett "antikorrupciós jelentés" szerint nem lehet kijelenteni, hogy a kép- és hangfelvételeken Lackner Csaba szerepel, a hangfelvételek pedig egyébként is valótlan állításokat tartalmaznak. A politikus megjegyezte: a Gajda Péter által közzétett jelentés az útfelújításokat és az ingatlaneladásokat is rendben találta.

  • Dódity: A kispesti baloldali városvezetés mindent rendben talált saját magán

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!