2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Dobrev Klára rasszistának nevezte a Fideszt

A DK EP-képviselője ugyanakkor a Jobbikkal való összefogást már nem tartja aggályosnak. Deutsch Tamás szerint Dobrev Klára nemcsak a Fideszt, hanem annak támogatóit is sértegette.

  • Dobrev Klára rasszistának nevezte a Fideszt

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP képviselője, azzal kampányol, hogy szerinte a nyugdíjasoknak adott 9000 forintos plusz juttatással csak a szavazatukat akarják megvásárolni. Keddi lakossági fórumának egy pontján pedig rasszistának nevezte a Fideszt.

„A Fidesznek egyetlenegy baja van, mert pontosan tudja, hogy ez a rend Európában. Aki szélsőséges, aki populista, aki rasszista, aki kirekesztő annak nincsen helye az európai demokráciában, úgyhogy egyetlen baja van ezzel, hogy meztelen a király, hogy az Európai Parlament jelentős része rájött arra, hogy igen Orbán és pártja odavaló.”

Míg a Gyurcsány párt politikusa a nagyobbik kormánypártot szélsőségesnek és kirekesztőnek tartja addig a többször antiszemita botrányba keveredett Jobbikkal való összefogást már nem tartja aggályosnak.

Gyurcsányné ott folytatja, ahol Bangóné az Európia Parlamenti választások kampányában abbahagyta a hőbörgését - hangsúlyozta Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint Dobrev Klára nemcsak a Fideszt, hanem annak szavazóit sértegette.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!