2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Dobrev Klára nem pánikol a Tisza párt miatt + videó

Dobrev Klára nem pánikol Magyar Péter miatt. A Demokratikus Koalíció árnyék miniszterelnöke, és Európai Parlamenti listavezetője kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: A DK-MSZP-Párbeszéd összefogás népszerűsége továbbra sem csökken. Dobrev Klára szerint: amíg az ellenzéki erők nem fognak össze, addig nincs esély leváltani a Fideszt.

  • Dobrev Klára nem pánikol a Tisza párt miatt + videó

Dobrev Klára egyáltalán nem tart Magyar Pétertől. A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: a DK-MSZP-Párbeszéd összefogás továbbra is erős és nem kell tartaniuk a Tisza párttól az Európai Parlamenti választásokon.

Pedig lenne miért - legalábbis a Závecz Research Intézet kedden megjelent felmérése szerint. A kormányközelinek egyáltalán nem mondható kutató adatai alapján ugyanis miközben a Fidesz továbbra toronymagasan vezet 39 százalékkal, a Tisza párt 26-on van. Ezzel pedig jócskán lekörözi a 17 százalékon álló DK-MSZP-Párbeszéd közös listát. 

Magyar Péternek sem tesznek jót ezek az adatok, erről már a Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója beszélt a Vezércikk című műsorban. Móczár Gábor elmondta: Magyar Péternek egyre inkább a fejébe szállnak a különféle felmérések adatai.

"Ahogy egyre magasabbra tör és egyre jobban elhiszi magáról azt, hogy ez a fajta hirtelen politikai karrier, amit az egyes kutatóintézetek által mért számok egyértelmű baloldali vezető politikai erejévé, az én véleményem szerint átmenetileg tették őt, egyre inkább kezdi elveszíteni a kontrollt." -  mondta a Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója, Móczár Gábor.

Móczár Gábor továbbá úgy látja, Magyar Péter egyre inkább kivetkőzik magából és a jelenlegi magatartása miatt veszíteni fog a népszerűségéből. Erre bizonyíték a Magyar Nemzet cikke, amelyben leírják: Magyar Péter a Zala vármegyei Söjtörön megkérte a videósát, úgy élőzzön a Facebookra, hogy ne látszódjon az, hogy kevesen mentek el a kampánybeszédére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!