2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Dobrev Klára most németül adott interjút

Újabb videóval mutatta meg nyelvtudását Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje ezúttal németül adott interjút a Süddeutsche Zeitungnak, amelynek egy részletét közösségi oldalán osztotta meg. A felvételen arról beszél, hogy az ellenzéki pártok között nem akkora a különbség, mint amekkorának sokan gondolják. Dobrev először egy angol interjúrészletet tett közzé mindössze egy nappal azután, hogy Karácsony Gergely hiperpasszívnak nevezte saját angoltudását. Egy héttel később pedig oroszul egyeztetett egy belarusz aktivistával.

  • Dobrev Klára most németül adott interjút

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!