2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Dobrev: Az európai Magyarország többségét akarjuk megteremteni

Az európai Magyarország többségét akarjuk megteremteni, ez lesz a mi feladatunk a következő időszakban, hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc felesége a párt nyíregyházi nagyrendezvényén. Gyurcsányné szerint nem igaz, hogy ők képtelenek az összefogásra. Férje a bukott korábbi szocialista miniszterelnök már azt állítja a mostani kormánynak vége lesz. A Gyurcsány-párt az utóbbi időben folyamatosan erősíti szervezetét, rendszeresen szipkáznak el ugyanis baloldali politikusokat.

  • Dobrev: Az európai Magyarország többségét akarjuk megteremteni

Mi Európához akarunk csatlakozni, mi Európához akarunk tartozni - ezt mondta Gyurcsány Ferenc felesége a DK nyíregyházi nagyrendezvényén. A bukott miniszterelnök felesége kritikával illette a kormányt, azt mondta: ma, Magyarország az elmúlt tizenkét évben elvesztette azt a gazdasági fölényét és reputációját Kelet-Közép-Európában, amely korábban jellemezte az országot.

A DK elnökének felesége szerint az embereknek meg kell érteniük, hogy a kormány gondolkodása, filozófiája és hatalma teljesen idejét múlt. Gyurcsányné hozzátette, az ország sikeressége az emberek sikerességében rejlik, mondta ezt bő egy évvel a választások után. 2022-ben a magyarok döntöttek, amikor elsöprő többséggel a kormánypártra voksoltak vidéken is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!